0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.
Evo lepog dodatka za vaš tablet: https://buydeeper.com/deeper
Sve ovo što je napisano o tabletu stoji. Meni bi lično smetalo da imam jedan uređaj koji ne može na internet bez SIM kartice.Ili bez neke veze sa telefonom što mi komplikuje stvari. Za sada koristim telefon i garmin mape. Kokpit mi je zatvoren, pa nije toliko izražen problem sa dnevnim svetlom.Iz toga imam pitanje, za one koji su bolje upućeni od mene. Koja je razlika izmedju tableta i android telefona?Nedavno sam kupio za relativno male pare android telefon sa lepim velikim ekranom od 5 inča, dobrim procesorom, dosta ram-a... Po meni bi ovakav telefon mogao sve što i tablet, ili grešim?
Nadam se da se da si uspeo da ispitas sve mogucnosti pa ocekujem izvestaj i predloge. Mene najvise zanima navigacija off line ali sa mapama koje prikazuju plovni put i kilometarski polozaj. Ocekujem od tebe da ces resiti taj problem jer si najvise upucen u rad tableta sa Android operativnim sistemom.
Ja sam putovao ovog leta dosta, preplovio sam preko 1000km, koristio sam laptop i nroute sa waterways kartama, i open cpn sa kartama sa plovputa. Na laptop sam zakačio spoljni gps reciever od 20e.Kada budem to mogao da namestim na tabletu, verovatno ću preći na njega.
Zortere, nije isto to sto ti imas i sto sceki treba.Sceka ima arhivirane mail-ove. Svi mailovi koji se arhiviraju vise se ne nalaze na mailboxu ili ti serveru tvog mail-a vec su arhivirani fizicki na tvoh hdd. Zato i ne moze da im se pristupi. To se radi iz razloga ako ti je recimo sluzbeni mailbox ogranicen na recimo 5GB. Kada se napuni moras da radis arhiviranje da bi ispraznio mailbox. Na gmail-u ne moras jer tamo imas 15GB za mailove, ali i tamo ako napunis to moras da ili brises ili skidas na racunar.