|
Forum > Život na brodu
Kaljužna pumpa
<< < (2/5) > >>
zoki novus:
Pa ako te je skupo kostao brod onda si trebao da gledas nesto sto je vojska pravila za brodove a ne za tenkove....
broker975fx:
Taj brod je imamo ceo sistem pumpi, šteta što je to sigurno sve povađeno i pokradeno kao kod mene. Meni najžalije što je skinuta pumpa koja ide na ramenicu i radi kad motor radi, služila između ostalog i za gašenje požara a mogao da se bira smer. Generalno za našu priču nautike beskorisna stvar ali je lepo imati. Sad sam naouražan sa nekoliko pumpi solidnog kapaciteta, sve na stenbaju i spremne za nedaj bože da bez mog prisustva spasavaju stvar.
joja:
--- Citat: broker975fx 25. Februar. 2015. / 20:57:00 ---Taj brod je imamo ceo sistem pumpi, šteta što je to sigurno sve povađeno i pokradeno kao kod mene. Meni najžalije što je skinuta pumpa koja ide na ramenicu i radi kad motor radi, služila između ostalog i za gašenje požara a mogao da se bira smer. Generalno za našu priču nautike beskorisna stvar ali je lepo imati. Sad sam naouražan sa nekoliko pumpi solidnog kapaciteta, sve na stenbaju i spremne za nedaj bože da bez mog prisustva spasavaju stvar.
--- Kraj citata --- Posto imas istu vodenu duplu pumpu kao i ja pokazacu ti vec gotovo i pravo brodsko resenje kod mene na brodu...( orginalno, hocu reci nisam ja grunfovao), kaljuzna pumpa koja radi bez remenice kad motor radi..( inace...kao meru opreza imam Rule 2000 sa automatskim prekidacem direktno vezanu na akumulatore i rucnu, fabricki instaliranu, staru brodsku "5"| vezanu na isti sistem...)
broker975fx:
Čika Jojo oćemo da razmislimo o primanju člana Kunića u naše buduće udruženje ako je godina proizvodnje adekvatna? cvbgfd
kunic:
zoki da se razumemo to je pumpa od amfibije nisam sve objasnio nisam mislio da je tako vazno poz.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
|