Kao što sam i obećao evo i skica kako je to bilo napravljeno. Za materijal je korišćeno: pun čelik, kutijasti profil od čelika, dva lista od gibnja (sa otpada, mislim da su bili od Fiće ali nisam siguran), lanac 6mm, šrafovi i matice i zavarivanje. Ima ukupno 3 dela: prvi deo je nosač amortizera na kuki automobila i on je za nju zavaren i stalno montiran, drugi deo je sam amortizer koji se montira i skida (malo je kabast ali vredi svaku paru i trud uložen u njega) i treći deo je deo za prihvat lanaca sa amortizera i njihovo zatezanje koji se za stalno montira na rudi prikolice.
Odmah da vam se izvinim za kvalitet skica, nisam crtao više od 15 godina pa sam malo više zarđao, ali tu sam da ako nekoga interesuja da mu dam više detalja i saveta. Takođe dimenzije nemam ali i da ih imam mogle bi da služe kao orijentacija pogotovo za deo koji se montira na prikolicu.
Još jedna napomena: koliko je meni poznato zabranjeno je voziti auto sa kukom a da na nju nije zakačena prikolica. Tako da su današnje kuke demontažne i deo koji se montira na kuku za stalno mora se prilagoditi tome!