Autor Tema: Nesporazumi  (Pročitano 961 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže stvlada

• NF clan
  • *
  • Brod tip: sunbird corsair 198
  • Dužina: 6.00
Nesporazumi
« poslato: 10. April. 2015. / 11:56:55 »
MOLIM DA MI ZORTER OBJASNI STA JE PROVOKACIJA U MOJIM POSTOVIMA PA IH BRISE?????

Van mreže stvlada

• NF clan
  • *
Odg: Nesporazumi
« Odgovor #1 poslato: 10. April. 2015. / 12:02:00 »
Da podsetim: prvi je obrisao gde sam napisao:"svaka cast zorteru" zato sto je skenirao knjigu besa    gde je tu provokacija???
                     drugi zato sto sam Ljubi napisao da se obrati Janezu za vodjenje jedrilice do Grcke,jer svi znamo da je on ovde najkompetentniji za taj posao          gde je i ovde provokacija???
 i zortere molim te da me vise ne oslovljavas sa "kume" jer hvala Bogu niti sam ja tebe niti ti mene krstio i vencao a ni moje roditelje ni decu....

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
  • Brod tip: Kabinaš.....sad bez kabine 😂
  • Dužina: 8,5m
  • MMSI: 912790007
  • Osp: UMČ
« Odgovor #2 poslato: 10. April. 2015. / 19:18:45 »
MOLIM DA MI ZORTER OBJASNI STA JE PROVOKACIJA U MOJIM POSTOVIMA PA IH BRISE?????

Objasnicu ti kad se sretnemo jer bi moralo dugo da se pise.

P.S.
Janez je bio u kombinaciji ali zbog nesporazuma i pogresno odabranih reci je izbrisan sa ovog foruma pa mislim da nije umesno spominjati ga ponovo narocito sto ne moze da odgovori a znam da ti znas celu pricu i namerno potezes njegovo ime, e TO JE PROVOKACIJA.

A sad pisi sta hoces, ja necu vise nista brisati niti se javljati na ovu temu.

Van mreže zica

• NF clan
  • *
    • MASA
  • Brod tip: samo gradnja BOLE
  • Dužina: 7,6
« Odgovor #3 poslato: 10. April. 2015. / 21:52:46 »
Objasnicu ti kad se sretnemo jer bi moralo dugo da se pise.

P.S.
Janez je bio u kombinaciji ali zbog nesporazuma i pogresno odabranih reci je izbrisan sa ovog foruma pa mislim da nije umesno spominjati ga ponovo narocito sto ne moze da odgovori a znam da ti znas celu pricu i namerno potezes njegovo ime, e TO JE PROVOKACIJA.

A sad pisi sta hoces, ja necu vise nista brisati niti se javljati na ovu temu.
Mislim da je Zorter ispravno sam sebe isključio jer JANEZA nije trebao d isključi mislim da njegovi saveti su bili ok od njeg sa moglo i može dosta naučiti .

Van mreže stvlada

• NF clan
  • *
« Odgovor #4 poslato: 11. April. 2015. / 12:10:06 »
Mislim da je Zorter ispravno sam sebe isključio jer JANEZA nije trebao d isključi mislim da njegovi saveti su bili ok od njeg sa moglo i može dosta naučiti .

juhgfd

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
« Odgovor #5 poslato: 11. April. 2015. / 17:32:34 »
Da podsetim: prvi je obrisao gde sam napisao:"svaka cast zorteru" zato sto je skenirao knjigu besa    gde je tu provokacija???
                     drugi zato sto sam Ljubi napisao da se obrati Janezu za vodjenje jedrilice do Grcke,jer svi znamo da je on ovde najkompetentniji za taj posao          gde je i ovde provokacija???
 i zortere molim te da me vise ne oslovljavas sa "kume" jer hvala Bogu niti sam ja tebe niti ti mene krstio i vencao a ni moje roditelje ni decu....

Poslednje obrazlozenje

Vlado, (u sali kume jer si me nazvao kontraadmiral na forumu "moja ladja", ali eto ispostovacu i to). Prvi post "Svaka cast Zorteru" sam izbrisao jer je tema bila knjiga a ne pohvale koje nisam trazio ni od koga a najmanje od tebe. Dulu nisam zamerio sto me spomenuo jer je njegovo pravo da kaze kako je dosao do knjige, ako hoce, a Ljubin post, zato sto sam knjigu dobio od njega jer on nije imao na cemu da skenira i preradi da bi se moglo poslati Dulu pa je zamolio mene, tako da najvecu zahvalnost treba uputiti Ljubi koji je nabavio knjigu a ne meni sto sam skenirao. Nisam zeleo da se rasplinjuje prica o tome vec komentari na sadrzaj knjige. Zato sam obrisao taj post nakon brisanja i drugog obavestio sam te na PP razloge. Posto je Dule odlucio da vrati tvoje postove sada se slobodno razmahni u blacenju mene u svakom smislu. Sad mi je zao i krivo sto sam se uopste angazovao oko knjige i omogucio svima vama da je procitate.

A Ljubu bih savetovao, sto cu i uciniti kad se sretnemo, da prekine svaku diskusiju po ovoj temi i da trazi saputnika na drugi nacin.

Van mreže stvlada

• NF clan
  • *
« Odgovor #6 poslato: 11. April. 2015. / 20:34:41 »
Sa najboljom namerom sam napisao svaka cast zorteru,jer sam knjigu procitao sa uzivanjem i u dahu. E sad kako si ti to shvatio to je vec nesto drugo.

Van mreže Dule

• NF tim
  • *
    • DIVAS
  • Brod tip: RML
  • Dužina: 19,5 m
  • Osp: Skipper 100 bt
« Odgovor #7 poslato: 12. April. 2015. / 10:45:37 »
Sve drugačije zvuči kada se napiše i često nastaju nesporazumi.
Šala se shvati kao uvreda, savet kao prigovor...

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
« Odgovor #8 poslato: 12. April. 2015. / 12:06:45 »
Citat vlade na temi Besa2 glasi

"Svaka cast Zorteru za samo dve ......   hgbvc"

Ne znam sta znaci ovo "za samo dve ......   hgbvc" ali nije poenta brisanja posta cestitanje upuceno meni vec ono sto sam objasnio u prethdnom postu, sprecavanje pohvala i podstrekavanje diskusije o samoj knjizi, kako glasi i tema "Besa2".

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
« Odgovor #9 poslato: 12. April. 2015. / 12:18:15 »
Ukoliko neko nije upucen u detalje ovde se moze informisati o svemu

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,13279.0.html

a ovde o nastavku ponasanja aktera price

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,13349.0.html

tako ni stvlada ni zica ne mogu reci da nisu znali sta se desava te je svako spominjanje Janeza u ovoj prici cista provokacija.

Ljuba ni jednom recju nije napisao koji su bili Janezovi zahtevi (toliko neprimereni da niko ne bi prihvatio), ne da bi cuvao sebe jer od toga nema nista posto ni jedrilica ni odluke oko plovidbe nisu njegove vec da bi sprecio ogovaranja sa bilo koje strane. No, nekima ni to nije dovoljno.

Van mreže Dule

• NF tim
  • *
    • DIVAS
  • Brod tip: RML
  • Dužina: 19,5 m
  • Osp: Skipper 100 bt
« Odgovor #10 poslato: 12. April. 2015. / 15:14:31 »
U celoj ovoj zavrzlami Zorter, po meni, nigde nije pogrešio osim što se pravda i raspravlja. Nema razloga za to.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika