Da podsetim: prvi je obrisao gde sam napisao:"svaka cast zorteru" zato sto je skenirao knjigu besa gde je tu provokacija???
drugi zato sto sam Ljubi napisao da se obrati Janezu za vodjenje jedrilice do Grcke,jer svi znamo da je on ovde najkompetentniji za taj posao gde je i ovde provokacija???
i zortere molim te da me vise ne oslovljavas sa "kume" jer hvala Bogu niti sam ja tebe niti ti mene krstio i vencao a ni moje roditelje ni decu....
Poslednje obrazlozenje
Vlado, (u sali kume jer si me nazvao kontraadmiral na forumu "moja ladja", ali eto ispostovacu i to). Prvi post "Svaka cast Zorteru" sam izbrisao jer je tema bila knjiga a ne pohvale koje nisam trazio ni od koga a najmanje od tebe. Dulu nisam zamerio sto me spomenuo jer je njegovo pravo da kaze kako je dosao do knjige, ako hoce, a Ljubin post, zato sto sam knjigu dobio od njega jer on nije imao na cemu da skenira i preradi da bi se moglo poslati Dulu pa je zamolio mene, tako da najvecu zahvalnost treba uputiti Ljubi koji je nabavio knjigu a ne meni sto sam skenirao. Nisam zeleo da se rasplinjuje prica o tome vec komentari na sadrzaj knjige. Zato sam obrisao taj post nakon brisanja i drugog obavestio sam te na PP razloge. Posto je Dule odlucio da vrati tvoje postove sada se slobodno razmahni u blacenju mene u svakom smislu. Sad mi je zao i krivo sto sam se uopste angazovao oko knjige i omogucio svima vama da je procitate.
A Ljubu bih savetovao, sto cu i uciniti kad se sretnemo, da prekine svaku diskusiju po ovoj temi i da trazi saputnika na drugi nacin.