Autor Tema: Odg: putovanje  (Pročitano 1691 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
  • Brod tip: Kabinaš.....sad bez kabine 😂
  • Dužina: 8,5m
  • MMSI: 912790007
  • Osp: UMČ
Odg: Odg: putovanje
« Odgovor #15 poslato: 31. Maj. 2014. / 07:44:11 »
Polako narode, treba to obraditi, srediti, upakovati,....... a pre svega, malo se i odmoriti od puta. Bice priloga, bice.

Van mreže arsa

• NF clan
  • *
  • Brod tip: salveta
« Odgovor #16 poslato: 31. Maj. 2014. / 12:57:53 »
Polako narode, treba to obraditi, srediti, upakovati,....... a pre svega, malo se i odmoriti od puta. Bice priloga, bice.

Dok pređu sa zejtina na mast.  nbvc

Van mreže sale.m 79

• NF clan
  • *
    • Gasa
  • Brod tip: Ratomir Apic
  • Dužina: 10,10
« Odgovor #17 poslato: 31. Maj. 2014. / 18:36:58 »
Samo vas posmatram. Stigli smo i dogovorili se posto svi imamo materijal da to lepo upakujemo i polako pocnemo da vam to prezentiramo.
Treba i dnevnik da se prepise a tek smo stigli.Jos neznam da idem po zemlji.A imamo i mi dusu i porodice i prijatelje,polako necete biti uskraceni.Sve cete da vidite, i cujete. Samo polako da se adaptiramo.

Van mreže deda

• NF tim
  • *
« Odgovor #18 poslato: 31. Maj. 2014. / 22:33:13 »
Ko se to nama vratio!? Ko to nama doso!!? Di si Srce!!!

Van mreže sale.m 79

• NF clan
  • *
    • Gasa
« Odgovor #19 poslato: 01. Jun. 2014. / 09:00:55 »
Evo Deda privikavam se na normalan zivot kod kuce

Van mreže arsa

• NF clan
  • *
  • Brod tip: salveta
« Odgovor #20 poslato: 01. Jun. 2014. / 19:32:32 »
Evo Deda privikavam se na normalan zivot kod kuce

Zar nije tvoja kuća putujuća?  kjhgffc

Van mreže sale.m 79

• NF clan
  • *
    • Gasa
« Odgovor #21 poslato: 01. Jun. 2014. / 21:14:38 »
Odvikavam se od Miljana i Zice i kreveta koji me ljuljuskao ceo mesec kao i dve kante zejtina koje sam automatski preskakao kad podjem u wc.Vise mi ne mirisu krofne danas mi Gaga przila da se malo priviknem pa ajd na regatu.

Miljan

• Gost
« Odgovor #22 poslato: 02. Jun. 2014. / 12:12:34 »
Ja nisam jos video plovilo koje se dok je na vodi ne ljulja. Jedno je LADJARENJE Dunavom a drugo je PLOVIDBA morem. Na celom putovanju ako izuzmemo Dunav imali smo svega 3 spavanja na sidru.  Nocivalo se po marinama i pristanistima.
Ja sam pobornik sidrenja ali posada je naviknuta na mirnu recnu vodu imala MALI problem sa ljuljanjem plovila pa su BALANSIRALI celu noc.
Sale je bio zaduzen za kuvanje i za spavanje a Zica za kormilo i ostale aktivnosti.
Sve je proslo bez ikakvih problema ako izuzmemo ciscenje predfiltera i spadanje glavne remenice maltene pred samim ciljem.
Inace ANASTASIA II 15-og Jula krece u drugu ekspediciju koja ce trajati par meseci ali vise o tome drugi put.

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
« Odgovor #23 poslato: 02. Jun. 2014. / 15:24:47 »
Joj, Miljane, pa jos nisi opisao ni ovu plovidbu a vec spremas novu. I to nas jos drzis u neizvesnosti o kojoj ruti se radi! uygjnh
Nadam se da ces i nju zabeleziti dobrim fotografijama i video snimcima, pa da imamo sta citati i gledati tokom duge zime.... frdxs

Van mreže Misha

• NF clan
  • *
  • Brod tip: Linssen 29.9ac
  • Dužina: 10
« Odgovor #24 poslato: 03. Jun. 2014. / 21:32:48 »
Samo vas posmatram. Stigli smo i dogovorili se posto svi imamo materijal da to lepo upakujemo i polako pocnemo da vam to prezentiramo.
Treba i dnevnik da se prepise a tek smo stigli.Jos neznam da idem po zemlji.A imamo i mi dusu i porodice i prijatelje,polako necete biti uskraceni.Sve cete da vidite, i cujete. Samo polako da se adaptiramo.
dok se vi adaptirate i vratite izgubljenu kilazu, ode Anastasia na drugo putovanje sa novim slikama. lkjhgfvh

Van mreže Dule

• NF tim
  • *
    • DIVAS
  • Brod tip: RML
  • Dužina: 19,5 m
  • Osp: Skipper 100 bt
« Odgovor #25 poslato: 05. Jun. 2014. / 11:05:55 »
Dogovorili smo se da napravimo pravu pricu. Njih troje ce pricati i sve ce biti snimljeno i propraceno fotkama. To je interesantnije. A i Sale je pri kraju sa dnevnikom pa ce i on biti postavljen.

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
« Odgovor #26 poslato: 05. Jun. 2014. / 20:40:36 »
 kdtwtz4r Pozurite, izdaje nas strpljenje. Nemojte da previse  kijuhzgtf od cekanja.

zeljoni

• Gost
« Odgovor #27 poslato: 10. Jun. 2014. / 23:35:09 »
E što je mnogo mnogo je... preterastega ... otegliste to da izgubi svaku draž ... petnaest strana najave , podrška tri sajta nas gomila čeka a Vi ni da se udostojite da kažete da nećete da postavite ništa ...sramota ... Što reče Dule više ni reč ne pišem povodom ove za mene mrtve teme...

Van mreže sale.m 79

• NF clan
  • *
    • Gasa
« Odgovor #28 poslato: 11. Jun. 2014. / 20:54:14 »
Zeljoni pa imamo i mi dusu ,zene decu prijatelje kucne obaveze a i svi imamo neki materijal koji treba srediti i treba malo vremena da to na nesto lici.polako bice po redu i sa puno slika.

Miljan

• Gost
« Odgovor #29 poslato: 12. Jun. 2014. / 02:13:00 »
Jeli, da me nije neko mozda sponzorisao pa da se osecam duznim da objavljujem reportazu. Ne pada mi na pamet da ista objavim.  Molio bih nadleznog da me izbrise sa foruma.  Sta bre ima ko da me proziva.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika