Autor Tema: Odg: putovanje  (Pročitano 1677 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
  • Osp: UMČ
Odg: Odg: putovanje
« Odgovor #30 poslato: 12. Jun. 2014. / 06:54:45 »
Jeli, da me nije neko mozda sponzorisao pa da se osecam duznim da objavljujem reportazu. Ne pada mi na pamet da ista objavim.  Molio bih nadleznog da me izbrise sa foruma.  Sta bre ima ko da me proziva.

Miljane, niko Vas ne proziva nizasta. Vi ste sa jos par ljudi uradili nesto sto mi svi ostali mozemo samo da sanjamo. Verujte nam da smo svaki dan pratili Vase putovanje i bili sa Vama, srcem i dusom. Tako smo ispratili putovanje Dunavom ali svi zeljno ocekujemo da vidimo kako ste prosli na moru!!!

Nasu zelju i nervozu u tom iscekivanju povecali su i nesrecni dogadjaji (poplave) koje su nas onemogucile da plovimo pa smo i zbog toga jos navalentniji u zelji da cujemo kako Vam je bilo i da cujemo dogadjaje i vidimo slike.

Sasvim ste u pravu da Vas niko nije sponzorisao i da nemate nikakvu obavezu da uopste pisete o tom putu ali pogledajte samo broj pregleda teme o Vasem putu, preko 8200 pregleda, zamislite koliko je to interesovanje, pa zar Vam nije zao da nas uskratite (clanove i ogroman broj gostiju) za nesto sto svi sa ogromnim nestrpljenjem ocekujemo.

Jos jednom Vam cestitam na uspesno okoncanoj plovidbi i putu i molim Vas da razmislite o Vasoj odluci!

juhgfd

Van mreže arsa

• NF clan
  • *
  • Brod tip: salveta
Odg: Odg: putovanje
« Odgovor #31 poslato: 12. Jun. 2014. / 07:29:18 »
Što se mene tiče, ako čovek nema želju da o navedenom putovanju piše i priča treba ispoštovati njegov stav. Niko ga nije terao ni da započinje ovu temu.

Jeste istina da je tema izazvala veliko interesovanje.

Ali Miljan i ljudi koji su sa njim plovili imaju svoje živote i obaveze i od njih se ne očekuje ništa specijalno. Prigovore koji im se upućuju ne treba shvatati bukvalno i previše ozbiljno. Verujem da su u većini slučajeva to pre šaljivi komentari.

Onima nezadovoljnicima koji prate temu, ostaje mogućnost da potraže slične teme sa više detalja, da se pripreme za neku sopstvenu avanturu pa neka posle o njoj, ako imaju želju i volju, pišu i pričaju koliko god hoće.

Van mreže sale.m 79

• NF clan
  • *
    • Gasa
  • Brod tip: Ratomir Apic
  • Dužina: 10,10
  • Osp: UMČ
Odg: putovanje
« Odgovor #32 poslato: 12. Jun. 2014. / 17:49:02 »
Hajde da razjasnimo malo.Ja sam dogovorio sa Duletom da sve propratim snimanjem  na kameri.Uy put smo shvatili da nam fali jedan kabal za prebacivanje a i svi smo slikali sa kamerama foto aparatima i telefonima.
Veliki deo se nalazi kod kapetana a on sad zauzet.Miljan morao za Nemacku Ja imo dva smrtna slucaja Zica
danas sahranjuje komsiju.Dule trenutno zauzet.Necete biti uskraceni nicega.Mogli smo da vam sturo nabacamo materijal i sta bi bilo od toga.A ima materijala za tri toma.Druzenje je bilo maxsimalno zezanje do
koske.Neki su dobili upalu misica od smeha.Memi ostalo tri drugara za ceo zivot a iskustvo i lepota ove plovidbe za dva zivota.Nikad je necu zaboraviti.
I u pamtite sta vam Sale kaze.Dunav je prelep u donjem toku i ja cu opet ali do delte na dva meseca.
Price o Djerdapu ne stoje, za mene je to jezero slobodno u plovidbu,bez bojazni. Isto tako nema kukuruza nigde obale su prekrasne i zelene pune ptica al polako da krenemo od pocetka

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika