|
Forum > Život na brodu
Olakšan život na brodu
<< < (3/7) > >>
Popaj:
To je tačno, ali mislim da tu postoji veći problem. Imam neku informaciju ( ne znam da li je tačna ), i da hoćete da otvorite pumpu na vodi, otprilike ne ispunjavate uslove. Čak i ako malo "zagrebete", nadležni i nemaju dokumentaciju koju morate da ispunite. Navodno za pumpu na vodi su potrebni dodatni tehnički uslovi, ekologija itd.
Dule:
Ekološke uslove traže i za roštilj. Njih nije teško ispuniti jer svaka barža za prevoz naftnih derivata mora da ih ispunjava i ispunjava ih. Mislim da je mnogo veći problem što svi hoće na Savu a njeno priobalje je uža zona vodosnabdevanja beograda. Svi reni bunari iz kojih se snabdevamo vodom su tu. Oni koji bi da podignu pumpe žele jeftinije rešenje... cistene na obali. I tu je problem.
djbtea:
Dule slazem se sa tvolim misljenjem,ali nek je sa srecom svima nama makar i ova jedina pumpa na vodi, u nadi da ce ih biti uskoro jos. wesdfvg jhgf
zorter:
Jos samo da ukinu porez na puteve pa bi i gorivo bilo jeftinije, ali onda bi bio problem sto bi ljudi kupovali kantama i sipali u auto.
Nek je i ovako da bude ista cena samo da ne moraju da se tegle kante na brod.
milivoj:
Što bi pesnik rek'o, "Vita jela, zelen bor, čekam (neki) odgovor"
Za sve nas koji nismo iz Bg ili bliže okoline, i ne znamo gde je ta pumpa, može li neko postaviti Google map poziciju ili/i GPS koordinate. Unapred hvala. uzhgfd
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
|