Prije par godina sam bio kolima na Sitoniji i obisao neke plaze. Odusevio sam se plazama, morem ambijentom. Pomislio sam u sebi da moram doci sa camcem na Sitoniju. Prije 2 godine sam kupio camac, polozio za UMC prvo u Beogradu a potom u Svedskoj. Imam i svedski certifikat i dozvolu za rukovanje brodskom radio stanicom. Imam vez u klubu u gradu Kungsbacka u rijeci koja se uliva u more. Rijcnim tokom od grada i mog veza do mora ima ca 1,2 Milje (ca 2km). Prvu godinu 2016 sam plovio sa camcem samo u mom morskom zalivu, 10-15M, i nisam izlazio na otvoreno more jer camac ima certifikat za keoristenje u zalivima i pri obali, recimo 4M max udaljenost od sigurnog zaklona u slucaju nevremena. U certifikatu pise da camac moze izdrzati vjetar do 6 Bofora (10,8-13,8 m/s) i valove do 2m. To camac najverovatnije moze iizdrzati ali je pitanje da li voditelj i posada camca mogu to izdrzati. Na more sam izlazio samo ako je brzina vjetra ispod 4 Bofora (5,5-7,9 m/s), i talasi max 1,0m.
Prosle godine sam, poslije detaljnih priprema, bio sa camcem mjesec dana u Tivtu (privatni smjestaj i privatni vez) i mjesec dana u Beogradu marina Vidra.
Ove godine cu najvjeriovatniji koristiti camac samo u Svedskoj, ali cu doci na odmor bez camca i u Beograd i u Tivat, a moguce i na Sitoniju.
Za Sitoniju sa camcem cu morati sve dobro isplanirati i zbog toga mi je potrebna vasa pomoc a narocito pomoc od Sceke. Nisam dobar za inprovizacije na licu mjesta i zbog toga sve vas, a prije svih Sceku molim da mi svojim znanjem, iskustvom i kontaktima pomogne da sto bolje pripremim svoj boravak na Sitoniji. Volim sigurnu luku i zbog toga planiram da camac vezem u Poro Carras. Ja i supruga ce mo se smjestiti u privatni smjestaj.
Dosao bih sa camcem na prikolici do Beograda, servisirao motor Evinrude e-tec 60Hk, 2015 g. kod auktorizovanog servisa SKI&SEA BEOGRAD d.o.o.
Vojni put 2 165b-Zemun, M: +381 60 3333 777, Email: zeljko@ski-sea.si, Web:
www.ski-sea.comProsle godine su mi oni rjesili problem sa startom motora i izvrsili redovni servis motora na 3 godine. Jako su profesionalni i zbog toga cu ponovo ici kod njih na servis a ne kod servisera u Svedskoj.
Pitanja prije svega za Sceku a i ostale koji mogu dati odgovor.
Moj camac je 5,5m dug.
Porto Carras sedmicna cijena 20,20 €/m, sto je dnevno 20,20 /7=2,885 €/m, isto kao i kada se mjesecna cijena svede na dnevnu cijenu.
Znaci da bi mene 2 sedmice kostale 20,20 €/m X 1,24 X 5,5m=138 €
1. Da li je to tacno ili ja u necemu grijesim?
2. Da li je za sedmicni ”najam” veza uracunato i koristenje njihove rampe za spustanje camca sa sopstvenom prikolicom ili se to posebno placa?
Ako je spustanje uracunato samo u mjesecni ”najam” veza tada je razumljivo zasto je dnevna cijena ista za sedmicni i mjesecni ”najam”.
Vi ste napisali:
- Samo koriscenje njihovih rampi (koje su fantasticne i ima ih vise za razlicita plovila) kostalo bi me 100e za spustanje i 100e za vadjenje camca
- Cena za mesec dana camca u marini kosta 750e (zavisi od duzine camca i vremena na koji sklapate ugovor) ali u onda ne placam spustanje i vadjenje camca
- Sama marina je zasticena od svih vremenskih uslova i organizovana do savrsenstva sa svim sadrzajima koji su neophodni (i mnogo vise)
Ako je spustanje i vadjenje camca sa sopstvenom prikolicom 200EUR tada se isplati spustiti camac na nekom drugom najblizem mjestu i uploviti sa camcem u marinu.
3. Da li Sceko zna neko prirodno mjesto 10 tak milja od Porto Carrasa za spustanje camca sa sopstvene prikolice i sopstvenog auta (Nissan x-trail) ili da se angazuje profesionalno spustanje koje je jeftinije nego u Porto Carrasu?
4. Da li u toku sezone ima mjesta za manji camac 5,5m, za 2-3 sedmice, bez da se sve mora ugovarati i placati nekoliko mjeseci unapred?
5. Da li mogu racunati na vasu pomoc Sceko, na terenu u Grckoj u marini Porto Carras i okolini?