Видим да је последњи одговор послат још 2015 године, али нико није дао ваљан одговор. Рачунари су ми позната материја као и Интернет. Сервисирао сам исте до пре 5 година када сам започео сасвим другачији посао, а и администратор сам на ФБ страници "Моја Лађа".
Дуле, то што ти је послао Фејсбук је из следећег разлога.
Направио си нови налог и назвао га (претпостављам) Наутички форум и ту си у старту погрешио.
Не можеш отворити нови налог и назвати га тако, јер то је назив Интернет странице, а не особе. Уствари можеш све до одређеног момента када те неко пријави и каже да се претстављаш неко ко ниси, а ти се не зовеш Наутички форум. Значи, нека злобна особа те је пријавила, односно твој налог. Фејсбук је примио обавештење и затражио да се индентификујеш и докажеш да се тако зовеш. Пошто то не можеш, не можеш ни ући на њега.
Отворио си налог за особе, а оне имају своје име и презиме и ту лежи цака.
Ако желиш да овај форум буде и на ФБ, потребно је да отвориш нови налог на своје име (ако га још увек немаш) и неће ти тражити никаква лична документа, затим отвориш ФБ страницу. Управо она служи за презентовање фирми, других страница и.т.д. и њу можеш назвати како год желиш, сем наравно речи који распирују мржњу и вулгарности.
Другарски поздрав.