Forum > Tehnonautika

NAUTICKA OPREMA - TEHNONAUTIKA

<< < (2/16) > >>

busa2:
sto se tice lepkova u nautici osim firmiranih brendova jako dobro (neki perfektno) su se pokazali proizvodi Akfix .
Izdvojio bih :
Akfix 610 - poliuretanski ekspresni  montazni lepak za porozne i neporozne materijale   
Akfix PA 360 - D4 poliuretanski lepak za drvo .

sceka:
Zanima me cena i rok isporuke rucnog brisaca (strana 202; kod 1950001).

Pozdrav  juhgfd

busa2:
jako mi je zao sto tek sada vidim scekin post i pitanje . Zaista se izvinjavam ali vas molim da razumete da nisam imao vremena da se konektujem ni na jedan forum za vreme sezone i evo tek od skoro sam poceo da pregledam postove . Odnosno odgovarao sam samo na telefonske upite upucene na prodavnicu.
Sceko cena  tog brisaca je 17 eura .

sceka:

--- Citat: busa2  11. Novembar. 2013. / 18:55:10 ---jako mi je zao sto tek sada vidim scekin post i pitanje . Zaista se izvinjavam ali vas molim da razumete da nisam imao vremena da se konektujem ni na jedan forum za vreme sezone i evo tek od skoro sam poceo da pregledam postove . Odnosno odgovarao sam samo na telefonske upite upucene na prodavnicu.
Sceko cena  tog brisaca je 17 eura .

--- Kraj citata ---

Ja sam se vec zabrinuo da ste ljuti na mene  zhgfvcdxs, Cena mi odgovara, rezervisem jedan, kada je rok isporuke?

sceka:
G. Busa, zaista bez zelje da se mesam u Vas posao ali kako se priblizavaju razliciti praznici evo linka jednog sajta http://www.nauticalia.com/ na kome ima veliki izbor poklona za nauticare.

Ja uvek kada nekome kupujem poklon se trudim da taj poklon ima neku upotrebnu vrednost ili makar kao ukras, nije bitna cena jer se nekada efekat postize sa jeftinim ali namenskim poklonom, uzmite na primer da bi sigurno vecinu vise obradovala lepa kapetanska solja za kafu nego kilo kafe jer ta solja govori da je njen kupac imao zaista vas na umu kad ju je kupovao!

Nadam se da cete mozda pronaci nesto sto bi mogli i vi da imate u asortimanu (recimo makete brodova, lepe solje, baterijsku pumpu http://www.nauticalia.com/uk-info/tools_and_gadgets/workshop/battery-operated_pump/95336.html , ili nesto slicno), jer je kod nas izbor takvih poklona ili jako mali ili je jako skup.

Pozdrav.  jhgf

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju