Forum > Tehnonautika

NAUTICKA OPREMA - TEHNONAUTIKA

<< < (3/16) > >>

busa2:
sceko; ma kakva ljutnja   wesdfvg (i molim te da na forumu zaobidjemo formalnost - bez persiranja )...
Sve si u pravu , moje zelje su velike ali kod nas u Srbiji pojam Nautike je tek zagrebao ono slovo N tako da sam ove godine bio u haosu ...zapoceo mnogo stvari i ne stizem ni deo toga da prenesem na forume .U zadnjih mesec dana sam bio dva puta u Italiji ,jednom u Nemackoj i Austriji i jednom u Hrvatskoj i sve u sluzbi prosirenja posla ...u martu mi stizu oko 400 novih artikala koji jesu bili u katalozima ali nisu bili standardni deo ponude , napokon u zavrsnim pregovorima da se na nasem trzistu nadju i kompletni asortimani VDO instrumenata i proizvodi TMC-a ...
A nauticke solje su vec porucene i prva tura od 200 komada treba da dodje za 10 dana (bice postavljeno a forum ).
Sto se tice brisaca rok bi trebao da bude sada u subotu (boze zdravlja ) jer se vecina robe koje nema porucuje ponedeljkom a stize iz Italije u prvu subotu. U svakom slucaju cim stigne javljam . jhgf

sceka:
Dogovoreno, vidimo se onda uskoro.  jhgf

marko:
A ima i ovde lepih stvari,a nisu ni mnogo skupe rfcdvb

www.compass24.ch

sceka:
Samo da obavestim, brisac stigao i danas preuzet! Sve je bilo prema dogovoru, Busa svaka cast, od mene sve preporuke!  rfcdvb

busa2:
Hvala ! dodao bih da je meni zadovoljstvo jos vece jer uspesnost jednog trgovca dosta zavisi i od revnosnih kupaca koji znaju da postuju dogovor .
Elem :
Znam da neki iscekuju nove kataloge za 2014 !?  E pa stigli su .  Ali niko nista drasticno nije menjao odnosno uvodio , 20-ak novih artikala u celom katalogu ... jedino su malo pregledniji , uredjeniji  sto ukazuje na celokupnu situaciju . Bice uskoro postavljeni na sajtu www.tehnonautika.rs i naravno link na ovom forumu .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju