Autor Tema: Upozorenje - Belegis  (Pročitano 2152 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
  • Osp: UMČ
Upozorenje - Belegis
« poslato: 29. Jul. 2014. / 22:00:25 »
Tragedija koja se dogodila pre neki dan na Dunavu kod Belegisa, kada su se dva mlada momka udavila, naterala me je da upozorim sve ljude koji dolaze do Belegisa na kupanje (camcem ili kolima).

Naime moji roditelji su imali vikendicu u Belegisu od 60-tih godina pa sve do pre jedno 6 - 7 godina kada su je prodali. Svedok sam ogromnog iskopavanja peska od strane svih i to bez ikakavog reda i poretka. To su ogromne rupe razbacane po celom platou ispred Dunava. Niko ne zna gde se sve one nalaze! Zato pazite jako prilikom kupanja jer se lako moze desiti, i nazalost se desilo, da odjednom upanete u rupu dubine i vece od 2 metra a mozda i dublje, jer se kopalo i lopatom ali i bagerima!

Van mreže broker975fx

• NF clan
  • *
    • David Veliki
  • Brod tip: mali rečni remorker
  • Dužina: 13
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
Odg: Upozorenje - Belegis
« Odgovor #1 poslato: 29. Jul. 2014. / 22:20:37 »
Nije mi jasno šta se desilo, kažu da su dečaci odrasli na Dunavu i da su bili dobri plivači, užasna tragdija a zamalo da nastrada i devojka koja je bila sa njima

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
  • Osp: UMČ
Odg: Upozorenje - Belegis
« Odgovor #2 poslato: 29. Jul. 2014. / 22:28:20 »
Te rupe od kopanja peska imaju ostre ivice, ravne stranice i veoma su duboke, ako je prvi upao u nju i uplasio se i povukao drugog eto nesrece. Kad naletite, ne daj boze, na takvu rupu to vam je kao da upadnete u saht! Samo provalija sa mogucim virom od strujanja reke i verovatno zitkim muljem!

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika