Autor Tema: Izmuljavanje ulaza u čukarički, višnjički ili slični rukavac  (Pročitano 10484 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MoravskiLubenicar

• NF clan
  • *
    • NjunjaVunja
  • Brod tip: jedrilica
  • Dužina: 7m
  • Marina: Gradska Višnjica
Odg: Izmuljavanje ulaza u čukarički, višnjički ili slični rukavac
« Odgovor #15 poslato: 15. Jun. 2015. / 20:34:28 »
Tu priču slušam već 4 godine. Trebalo bi da svi prevni faktori koji imaju upravu nad marinama u Čukaričkom rukavcu tuže Beograd vode i traže odštetu zbog gubitaka koje im ovakva situacija stvara. Ne verujem da će se nešto promeniti za ovu godinu, nije ni prošle. 1.maja na vodostaj Save od 224cm nije moglo da se izadje sa gazom od 55cm a 2012. se na vodostaj Save od 153cm izlazilo glatko. Djubre koje je naneto stvorilo je greben. A apeluju LETUJTE U SRBIJI!

apejin

• Gost
« Odgovor #16 poslato: 16. Jun. 2015. / 08:46:15 »
Od pre nekoliko dana sam ponosni vlasnik broda koji je parkiran u jednoj od marina u rukavcu. Vec nekoliko dana razmisljamo da isteramo brod ali se jos nismo usudili. Danas je vodostaj najvisi pa cemo pokusati. Ukoliko ima nekoga ko ima iskustva da nas posavetuje kako je najbezbednije i gde je rukavac najdublji neka me kontaktira na broj 0606889909.

Stvarno je sramota sta se desava u jednom "Beogradu na vodi"!!

Van mreže MoravskiLubenicar

• NF clan
  • *
    • NjunjaVunja
  • Brod tip: jedrilica
  • Dužina: 7m
  • Marina: Gradska Višnjica
« Odgovor #17 poslato: 16. Jun. 2015. / 10:52:52 »
Ne znam koliki vam je gaz, ali ja zbog te sramote Beograda menjam marinu, ne mogu da sanjam mogu li da izadjem mogu li da udjem. Najbolje informacije daje Bane iz JKP Ada Ciganlija 061-804-26-69. Čoveku svaka čast za sve što čini i pomaže zadnjih četiri godine, ali i on ne može sve, iznad njega su neki kojima je izgleda stalo da ta firma propadne. Ja sa gazom od 55cm mogu da izadjem samo na vodostaj Save u BG od 290cm.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika