Izvestaj sa lica mesta: malo teze za pronaci jer ne postoji ni jedan znak. Vozite zrenjaninskim putem (prema Borci) sve dok sa desne strane na jednom parkingu ne ugledate jedno vojno vozilo (Chrysler ofarban u maslinasto sa belom zvezdom na vratima i tu skrenite i uz ogradu dolazite do jednog veceg parkinga. Ukoliko nema tog vozila neka vam je bog u pomoci!
Unutra zaista ima dosta robe ali ne i svake u svim velicinama. Majce sa kratkim rukavima su zaista kvalitetne i za taj kvalitet i nisu skupe (10 EUR). Za vangabaritne (kao sto sam ja) i nema neki izbor ali se da naci po nesto. Konkretno kupio sam par majca, tanak dzemper i kabanicu za kisu. Za standardne, XL velicine, ima lep izbor i prodavci su veoma ljubazni i rado ce vam pomoci u pretrazi posto robe ima zaista dosta. Lepo je sto se moze placati i karticom.
Zakljucak: za ribolovca koji peca tokom cele godine i velicine je XL zaista moze naci dobar kvalitet za relativno malo para. Kvalitetne i nove (neupotrebljivane) zimske jakne imaju i dobru cenu - nisu jeftine ali kostaju ipak manje od istog kvaliteta a od neke poznate firme.
Sve u svemu vredi obici ko voli ovakve stvari.