Autor Tema: Beograd na vodi  (Pročitano 3672 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Misha

• NF clan
  • *
  • Brod tip: Linssen 29.9ac
  • Dužina: 10
  • Osp: UMČ
Beograd na vodi
« poslato: 28. Septembar. 2015. / 13:44:18 »
Ukoliko vas ili vase poznanike interesuju stanovi za kupovinu u projektu Beogradu na vodi
mogu vam ih ponuditi bez agencijske provizije za clanove foruma i njihove prijatelje.

Jedna smo od samo nekoliko agencija koja je dobila Ugovor sa Eagle hills i ovlascen sam da prodajem te izuzetne stanove.

Cene i kvadrature dobicu do kraja nedelje.
Rok zavrsetka je oko 3 godine

Placanje je u 6 rata, prva rata je 10%, a ostale rate prate tok gradnje.
Rezervacija stana je 1000e i ulazi u ukupnu prodajnu cenu ili propada ukolko klijent odustane u roku od desetak dana.

Kupci stanova ce imati prednost kod dobijanja mesta u novoj marini.

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
Odg: Beograd na vodi
« Odgovor #1 poslato: 16. Oktobar. 2015. / 20:00:29 »
Postovani g. Misho, da li bi mogli da mi prokomentarisete ovaj tekst u vezi kupovine tih stanova: http://pescanik.net/kako-smo-zamalo-kupili-stan-u-beogradu-na-vodi/

Pitanje postavljam zaista bez ikakve malicioznosti ili zlih namera nego zaista zelim da saznam sta je istina u jednom ili drugom misljenju o ovom poslu. A inace sam bio kupac stana u izgradnji (jos 2007g.) i jedan od mnogih koji je tako nagrabusio!

Unapred sam vam zahvalan.

juhgfd

Van mreže Misha

• NF clan
  • *
« Odgovor #2 poslato: 17. Oktobar. 2015. / 17:52:26 »
Svako ima svoje vidjenje ovog posla i svako stiti svoje interese.
1. rezervacija od 1.000 nije obaveza,vec je to za neodlucne koji bi da zamajavaju prodavce i drze stanove bez skorasnje odluke.
2. ko se odluci za stan dobice i Ugovor na dopune i izmene (ali ne drasticne), prodavac ne zeli da Ugovori kruze po gradu i budu predmet nestrucnih komentara.
3.prva uplata je 10% i onda idu jos pet rata koje prate dinamiku gradnje (malo je investitora koji to dozvoljavaju)
4.svaki stan ima drugaciju cenu koja zavisi od vise elemenata (sprat, pogled,velicina)
5.prodavac je naparvio analizu trzista i ponudio onu strukturu i broj stanova za koje on smatra da ce imati najbolju prodaju
6.koliko stanova je prodato zna samo prodavac, a ne zaludni novinari raznih portala
7.stanovi u sledecoj ponudi ce biti, verovatno, malo skuplji nego ovi sa promocije i pocetka prodaje

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
« Odgovor #3 poslato: 17. Oktobar. 2015. / 20:08:33 »
Ako mi je dozvoljeno da malo prokomentarisem:

1. rezervacija od 1.000 nije obaveza,vec je to za neodlucne koji bi da zamajavaju prodavce i drze stanove bez skorasnje odluke. - Znaci ipak je obavezna za kupce, kao sigurnost za ozbiljnost.

2. ko se odluci za stan dobice i Ugovor na dopune i izmene (ali ne drasticne), prodavac ne zeli da Ugovori kruze po gradu i budu predmet nestrucnih komentara. - Slazem se ali u slucaju da mi ugovor ne odgovara da li dobijam nazad rezervaciju?

3.prva uplata je 10% i onda idu jos pet rata koje prate dinamiku gradnje (malo je investitora koji to dozvoljavaju) - E to je ono sto mi se ne svidja iz vise razloga: neznam koji su mi instrumenti na raspolaganju ako se zgrada ne zavrsi (to mi se i desilo pa govorim iz licnog iskustva) i drugo o kom onda ulaganju se prica kada se zgrada prakticno gradi od mojih para?! A to sto ima malo takvih investitora je cist bezobrazluk jer gospoda neka prvo naprave pa neka prodaju gotovo! Sto onda ne bi i kola kupovali po stepenu gotovosti? Na taj nacin svako moze da bude investitor i to je dovelo gradjevinu na ove grane kriminala i korupcije! - Izvinjavam se malo sam emotivan jer sam jedan od zajeb....!

4.svaki stan ima drugaciju cenu koja zavisi od vise elemenata (sprat, pogled,velicina) - To je normalno i uredu

5.prodavac je naparvio analizu trzista i ponudio onu strukturu i broj stanova za koje on smatra da ce imati najbolju prodaju - I to je normalno i u redu.

6.koliko stanova je prodato zna samo prodavac, a ne zaludni novinari raznih portala - I to je normalno i u redu.

7.stanovi u sledecoj ponudi ce biti, verovatno, malo skuplji nego ovi sa promocije i pocetka prodaje - I to je normalno i u redu.

U osnovi ako je to neka investicija onda je trebalo napraviti zgradu, uknjiziti je i onda prodavati uknjizene stanove. Ovako je to klasicna prodaja kao sto je rade svi domaci nazovi investitori i kada se desi da zgradu ne zavrse onda kupci stanova mogu da se da ne kazem sta!

U politicke razgovore necu da ulazim nego ovo posmatram kao i svaku drugu novogradnju u Beogradu (Srbiji) i sto sam do sada cuo nisam bas narocito ocaran uslovima.

Van mreže Misha

• NF clan
  • *
« Odgovor #4 poslato: 17. Oktobar. 2015. / 21:28:34 »
1.   rezervacija nije potrebna onome ko se  odmah odluci za neki stan, odmah se radi ugovor i prva rata od 10%
3.   ako je neko sposoban da animira kupce i da radi sa njihovim parama onda to govori o njegovoj sposobnosti
8.   te prve rate od 10% nisu dovoljne da se prati dinamika radova ukoliko se u startu ne prodaju svi stanovi.
Da bi prodavac postovao rok gradnje on mora da ulaze svoja sredstva, bez obzira na broj prodatih stanova, i da zavrsi objekat.
Ali tada on dolazi u jos povoljniju poziciju da skuplje prodaje zavrsene stanove.
Kupac uvek moze da saceka gotov objekat, ali osim vise cene ima i problem sa biranjem preostalih (verovatno losije lociranih) stanova i preostale strukture.
A mozda cene budu i nize, ko to sada zna.
Radim ovaj posao 23 god, i sada imam u ponudi novije stanove koji su placani preko 2500e, a sad tesko idu i za 2000.
U nekim gradovima slicni projekti su rasprodavani za nekoliko meseci, a onda su odmah preprodavani po mnogo visim cenama. E,sad to je tamo a ovo je ovde.
Kada bih znao sve sledece brojeve Loto, ne bih radio ovaj posao.  lkjhgfvh
Mada, kada kod nas i imas sedmicu nisi siguran da je to stvarno dobitna sedmica, majstori su i tu u muvanju.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika