|
Forum > Život na brodu
Deca na brodu
(1/2) > >>
Dule:
Deca na brodu traže celodnevnu pažnju. Nema drugara iz komšiluka pa sve pada na pleća roditelja. A mi baš i nismo u godinama kada su živci ko sajle. Ipak, to nije njihova odluka i na nama je da im upotpunimo dan i učinimo život na brodu zanimljivim. Dobro bi došla sva iskustva... Šta činiti, kako se ponašati, da li povesti društvo...
Dule:
Mi ovih dana zloupotrebljavamo Ivoninu vaspitačicu iz vrtića tfrdx
Ivona je sluša ko boga iako već tri godine ne ide u vrtić. Da nije toga.. kolaps
zoki novus:
Sve sto ne moze da se resi sa malo batina resava se sa mnogo batina kjnhbg
Popaj:
Sa decom je problem što ne uživaju na vodi isto kao mi. Bar je sa mojom decom tako. Ćerka vrlo retko plovi, a klinac samo ako ima neka akcija (plivanje). Obavezno povede društvo. Tada treba biti oprezan. Nisu svi dobri plivači. Ako zatreba imam spremne pojaseve. Kod mene je veći problem izlazak na pramac. Tu može doći do pada i povrede. To ne dozvoljavam dok je čamac u pokretu.
Dule:
To su sve problemi vezani za sigurnost dece na brodu. I ok je raspravljati o tome. Ali ideja je bila da vidimo kako da im uciniti boravak na camcu zanimljiv a da i mi ne moramo da ceo dan budemo preokupirani ispunjavanjem njihovih hirova. Ne treba ih zatvoriti, ne treba im uskratiti zadovoljstvo, mozda im treba nametnuti obaveze... ? Popaj kaze da njegov sin vodi i drustvo kako se ne bi dosadjivao. To jeste resenje za dnevne izlete. Za duzi boravak je malo problematicno ali neizbezno, izgleda, ako zelimo da i mi malo uzivamo na omiljenom mestu. Ili da krstarimo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
|