A za one koji pretenduju android (Zoretu bi moglo da pomogne) jedan video koji treba odgledati do kraja. :)
Za more i morsku plovidbu je besprekoran, ali za reke nije. Instalirao sam ga i nisam zadovoljan. Za recnu plovidbu je vise igracka nego ozbiljna navigacija. Nema kilometarske i druge oznake, dubine, marine, restorane...... bar za nasu Srbiju. Dobar je za planiranje puta. Da znas kolika je udaljenost izmedju pojedinih tacaka i da se dobro isplanira plovidba.
Meni je jos uvek najbolji Garmin mobile XT na Windows mobile 6.1 OS-u koji mi je na starom HTC telefonu nego ovaj program i ako imam i tablet i android sa vecim ekranom jer on ima sve oznake na rekama (plovni put, napere, pristane, plovne oznake (saobracajne znake), mostove, dalekovode preko reke......).
Moze da pamti putanju (trasu) pa se i po mraku ili magli mogu vratiti istim putem....... ma sve sto bih pozeleo. Ne treba mu SIM kartica ni net da bi radio vec samo GPS prijemnik.
Tako, da ja i nisam bas za NAVIONICS. Naravno govorim o besplatnoj verziji na Google play.