0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ok samo sam hteo da kazem da je potrebno instalirati prvo ECN Dunav celija pa kartu Dunava 2016.Kod mene radi . Deinstalirajte pa pokusajte ponovo.
Uvećam kartu ali osim karte ništa se ne uvećava, čak svi simboli i znaci se vraćaju u minijaturu a brojevi se uopšte ne pokazuju. Sve sam probao i ne može. Šteta. Može i ovako da radi ali bi bilo lepše da ima sve što može da ima. Lakše bi bilo izračunati koliko još ima do cilja ili koliko sam prešao u satu plovidbe.
Zoki, probao sam i to ali oznake budu vece samo dok zoomiram i odmah se smanje na staro.
Sve radi kako si opisao u prvom delu posta. Dok drzis prste na ekranu, veci su i znaci a kad pustis, karta je uvecana a znaci se smanjili. Inace radi i ovo drugo ali je nedovoljno i sa 100% uvecanja. Morao sam da smanjim ikonu broda jer sa velikim uvecanjem brod zauzme "pola" ekrana.Nego znas li kako da mi ispisuje km polozaje. Imam ih kao krugove na sredini plovnog puta ali bez brojeva. I to deblji krugovi na pun km i tanji, manji na svakih 100m. Jos to da nadjem i zadovoljice moje potrebe.