Autor Tema: Mladić divljao skuterom na Tamišu  (Pročitano 1030 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
  • Osp: UMČ
Mladić divljao skuterom na Tamišu
« poslato: 13. Avgust. 2025. / 11:39:47 »
Znam da na nautičkim forumima nema mesta politici ali ovo se tice i nautike!

https://nova.rs/vesti/hronika/poznat-identitet-mladica-koji-je-u-pancevu-skuterom-gazio-decu-kajakase-i-njihovog-trenera-policajci-su-dosli-ali-su-ga-pustili-da-ode-sa-lica-mesta/

Ako ovo nije očigledan pokusaj ubistva sa umišljajem i kao takvo da se sudi tom, nemam pravi izraz za tog idiota, onda zaista ...! Taj idiot je barem 4 puta jurio direktno na čoveka u vodi punom brzinom!!!! Kakvo crno IZAZIVANJE OPSTE OPASNOSTI !!!

Toliko sam zgrožen, užasnut, besan, očajan, ..., od kada sam ovo video i pročitao da sam morao da napišem ovaj post, izvinite  zhgfvcdxs

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
  • Brod tip: Kabinaš.....sad bez kabine 😂
  • Dužina: 8,5m
  • MMSI: 912790007
  • Osp: UMČ
Odg: Mladić divljao skuterom na Tamišu
« Odgovor #1 poslato: 13. Avgust. 2025. / 17:56:24 »
Nažalost, i ovakve stvari se dešavaju bez obzira da li je u pitanju politika ili nešto drugo. Mnogi su iz političkih opredeljenja postali bahati znajući da ih niko neće privoditi, osuditi.... To jeste realnost danas. Šteta je da se ovako nešto uvuče u nautiku....sport uopšte. Nadamo se, svi, da će doći bolja vremena....jednog dana.
Ne bih voleo da mnogo polemišemo oko ovakvih situacija u političkom smislu ali sam uveren da je politika dovela do zamućenja svesti kod pojedinaca.

Van mreže Dule

• NF tim
  • *
    • DIVAS
  • Brod tip: RML
  • Dužina: 19,5 m
  • Osp: Skipper 100 bt
Odg: Mladić divljao skuterom na Tamišu
« Odgovor #2 poslato: 17. Avgust. 2025. / 10:58:02 »
Politika? To je kriminal a ne politika. Skuter, prema navodima medija, pripada policiji. Kako neko ko nije pripadnik rečne policije može da uzme policijski skuter? Neko mu je dozvolio. Taj snosi najveću krivicu.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika