To je verovatno novo,ja sam u tom ormosu proveo dosta vremena,ali nikad nisam video policiju.inace mislim da nije bas da policija ne postoji na sitoniji.uranopolis sigurno ima neku policiju na vodi,ne znam i ko cuva svetu goru,tu sigurno ima vise plovila.neo mudanja isto garant ima policijski camac.to je sve za brzi camac blizu.on za pre podne obidje celu sitoniju.
Sto se mene tice nije ni lose da ima policija,samo da ostane kao do sada,da nikoga ne dira ko ne pravi probleme.tamo oko diaporosa,gde najvise ljudi iz srbije dolazi sa plovilima je postala guzva velika.jedrilice na sidru,velike jahte,brzi veliki gumenjaci sa kabinama ili samo tendama,stotine camaca koji se iznajmljuju,skijasi na vodi skuteri,veslaci...
Ima i dalje mesta ali nije bas komotno.nocu plove gliseri stalno.
Najopasniji su ovi sto iznajme camac,a nikad ranije nisu usli u neko plovilo.bas cvikam od njih.plasim se da mi se ne zakace za sidrenjak, najgore kad ujutru dok kuvam kafu punom brzinom prodju pored broda na sidru,na dva tri metra.valjda misle da je to automobil.
Bas sam posmatrao kako kad je lepo vreme postane guzva i pravo je cudo da se ne desavaju nesrece.al kad se desi,morace neko da zavede malo red.