Mezija, hvala na detaljnom i slikovitom izvestaju. Zanimljivo je i to za iznajmljivanje camaca, sto se isplati kad ide vise ljudi zajedno na odmor (ili se dogovoris sa nekim tamo koga upoznas), ali moje iskustvo je da te camce ako iznajmljuju dnevno, najcesce je to u periodu od 10h ili 11h pre podne do na primer 17h ili 18h popodne, u prevodu bas po najvecoj vrucini, a eto u toj oblasti to je i tacno u periodu kada duva vetar. To me uvek odbijalo jer bih ja krenuo ujutru i vratio se predvece. Drugi problem je sto cesto ti camci nemaju tendu, a to mi je neprihvatljivo, ali to nije svuda slucaj. Svakako kad podelis taj trosak na cetvoro, ispadne da se ni ne isplati baktati se sa vucenjep prikolice, goriva i ostalih obaveza oko camca. Naravno, mislim na te manje camce. Opet, sloboda koju imas sa svojim camces je nezamenljiva.
Sceko, za put sa prikolicom pitao jer racunam da je bolji put nego do Crne gore, a do tamo sam isao sa prikolicom i jeste zamorno vuci prikolicu, pogotovo sto put traje i traje i traje...Sa pauzama, do Budve mi je put trajao oko 12h.