0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sceko, obzirom da i sam imam Z nogu, zanima me sta je bio kvar Z noge da si je morao celu zameniti? Ako znas i uzrok i preventivu od toga, bio bih ti zahvalan da podelis informacije. Jedine dve stvari koje meni padaju na pamet za tako nesto su galvanska korozija ili predimenzionisana snaga/moment motora u odnosu na dozvoljeni za konkretnu Z nogu (obicno pri tom dolazi do loma zupcanika pa sad zavisi i sta je sve to povuklo). Mada, ja imam stari jednostavan tip Z noge, a sada kroz njih ide i usis vode i izduvni gasovi pa ima mnogo vise stvari koje mogu krenuti naopako. U svakom slucaju vredi uciti iz iskustava.
pozdrav ako je u pitanju stabilan kao shto vidim motor u bg. za volvo motore svih tipova obrati se u leshtanima na kruznom putu servis sa dugom tradicijom i vrhunskom uslugom i orginalnom delovima istina ljudi rade auto motore ali meni su radili i volvo brodski motor sve to oni reshavaju kao u volvo fabrici vlasnik se zove Zoran broj telefona je063 211 051 pozovi te se na mene ja se zovem Boban nadimak Tea muzicar pozdrav.
drago mi je prijatelju pozdrav sve najbolje i shto pre do ispravnog i dobro uradjenog motora