|
Forum > Život na brodu
Kako iskoristiti mlaz impelera vanbrodskog motora
<< < (2/4) > >>
sceka:
@ Dule, koliko vidim igrica TIM (The Incredible Machine) ti je bila jedna od omiljenih tfrdx
@ Zorter, to se i meni desilo sa kesom, sa starim camcem sa vanbrodskim motorom a i sa sadasnjim isto, ali na punom gasu, motor bi trebao da ima zvucnu signalizaciju i oba puta se ta zastita i ukljucila. Nije prijatno iskustvo jer kod sadasnjeg camca on odmah ode u "safe mode" tj. smanji obrtaje na 1000 uz sirenu tako da sam mislio da me je u najmanju ruku pogodio torpedo!!! uhzgvfcx
Savet je ipak nediraj to nego cesto baci pogled.
juhgfd
zorter:
Sceko, kod mene je motor sklapan iz delova. Nema nista na sebi osim cistog motora. Cak je i punjac za akumulatore homemade, tako da o nekoj zastiti (osim ako je sam ne napravim) nema govora. A motor mi je iza ledja cca 4m pa nije bas lako svaki cas trcati napolje i zagledati mlaz. Nekad i interval od minut moze biti koban. Ali sta je, tu je. Trenutno radim upravo tako uygjnh i jhgfdfc
sale.m 79:
Zortere taj kontrolni mlaz nije ukupna kolicina izlazne vode tako da ne moze da smeta jedino je pitanje dali ce da digne vodeni stub, jer voda vec izlazi pa izlazi.
maverick:
Skines termostat i dobices bolji mlaz hgfdsdfcv
Dule:
skuteri imaju dobru foru. Mlaz ide pravo u vis.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
|