Forum > Život na brodu

Agregat na brodu

(1/8) > >>

Ljuba:
Da li bi mogao agregat Honda EU20i da potera Beko frizider od ~80l, ima ga po relativno pristupacnoj ceni a po dimenzijama bi mi seo u kabini ko d**e na nošu.

I pored solara smatram da se agegat mora imati, serija oblačnih dana i eto problema.

zorter:
Ako je bar 1000W .... moze. Samo koliko je isplativo. Koliko goriva potrosi za sat rada a ne bi mogao ni smeo da ga gasis bez obzira da li radi motor frizidera ili ne. Bolje je resenje da frizider pogonis preko akumulator/inverter a da agregat palis kad se istrose akumulatori.

Ljuba:
Zapravo sam na to i mislio, da bude u rezervi. Inače ovaj agregat ima 1600W garantovanih, troši oko 0,3l/h što nije strašno.

zoki novus:

--- Citat: Ljuba  26. Decembar. 2015. / 15:00:05 ---Nije tema za agregate ali jeste za frizidere  cvbgfd

Elem, da li bi mogao agregat Honda EU20i da potera Beko frizider od ~80l, ima ga po relativno pristupacnoj ceni a po dimenzijama bi mi seo u kabini ko d**e na nošu.

I pored solara smatram da se agegat mora imati, serija oblačnih dana i eto problema.

--- Kraj citata ---

Gde ima tih Hondi po relativno pristupacnoj ceni?

sceka:

--- Citat: zoki novus  27. Decembar. 2015. / 10:51:52 ---

Gde ima tih Hondi po relativno pristupacnoj ceni?

--- Kraj citata ---

Ponekad na ebay-u a inace im je svugde cena manje vise ista (visoka)!

Cena EU10I od 1kW je oko 800 EUR za benzin i oko 1,400 EUR za gas - to su najnize cene koje sam video u prodavnicama.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju