Autor Tema: Od Badovinaca do Beograda  (Pročitano 2700 puta)

0 člana i 1 gost pregledaju ovu temu.

dranik

• Gost
Od Badovinaca do Beograda
« poslato: 06. Jun. 2014. / 19:44:53 »
  Da li se moze Drinom od Badovinaca do Save i dalje do Beograda?Camac je tabanas 1.2m u tabanu i 4.25 dugacak.Nas dvojica bi gledali da krajem sledece nedelje provedemo 4-5 dana na tom putu.O svim destinacijama je pisano po forumima ali  Sava nije mnogo opisivana.Sta ne bi trebalo da propustimo,gde su dobra mesta za pecanje i kampovanje?Unapred hvala!

Van mreže sceka

• NF tim
  • *
  • Osp: UMČ
Odg: Od Badovinaca do Beograda
« Odgovor #1 poslato: 06. Jun. 2014. / 19:55:44 »
  Da li se moze Drinom od Badovinaca do Save i dalje do Beograda?Camac je tabanas 1.2m u tabanu i 4.25 dugacak.Nas dvojica bi gledali da krajem sledece nedelje provedemo 4-5 dana na tom putu.O svim destinacijama je pisano po forumima ali  Sava nije mnogo opisivana.Sta ne bi trebalo da propustimo,gde su dobra mesta za pecanje i kampovanje?Unapred hvala!

Ne bih hteo da zvucim kao neka baba, ali ja bih taj put malo odlozio. Zbog svih ovih poplava i kolicine necistoce, bakterija i hemije koja je dospela u Savu i zadrzala se i u mulju i vodi! Sigurno je da ce to sve reka polako preraditi ali je za to potrebno vreme a mislim da jos nije proslo dovoljno istog!

juhgfd

Van mreže zorter

• NF tim
  • *
    • Zorter
  • Brod tip: Kabinaš.....sad bez kabine 😂
  • Dužina: 8,5m
  • MMSI: 912790007
  • Osp: UMČ
Odg: Od Badovinaca do Beograda
« Odgovor #2 poslato: 06. Jun. 2014. / 22:54:34 »
Nije Sava problem. Problem je Drina. U toku dana se menja vodostaj u dva navrata. Kad je nizak, čamac moraš prenositi a kad je visok, mnogo je jaka pa je tabanaša teško upravljati. Naročito je nizak vodostaj kod ušća u Crnoj bari. Moj savet je prevesti čamac do Save i onda polako pravac Beograd.

Korisni linkovi

Vodostaj

Novo na forumu

Plovila članova foruma

Video

NF linkovi

Dunav - marine i pristani

Sava - marine i pristani

Prijatelji foruma

Tehnonautika